Ensopegada del Femení en l'estrena de la lliga | FC Martinenc
skip to Main Content

Mal partit i derrota per començar el campionat. El Femení no va iniciar amb bon peu la nova temporada i va marxar amb les mans buides del seu duel contra el filial del Seagull en un partit marcat per dues dianes en el primer tram, que van deixar sense reacció el conjunt del Guinardó.

Quan en el primer quart d’hora reps dues estocades en forma de gol és complicat reaccionar. I això és el que li va passar al primer equip femení en l’estrena de la lliga, que va veure com el Seagull B començava amb més força i mostrava letal de cara a porteria. Amb 2-0, l’equip es va veure incapaç de reaccionar, i al llarg del primer temps va restar a mans del seu rival, incapaç de fer-li mal i d’apropar-se a la porteria contrària.

El descans li va anar de meravella al Martinenc, que va sortir amb una altra cara. Tot i això, mai va tenir la sensació que tingués opcions de capgirar el marcador, perquè les gavines es van seguir mostrant segures en defensa. A més, el conjunt local va seguir demostrant una gran efectivitat en els metres finals i, al minut 65, el 3-0 de Cristina va ser definitiu per tancar el partit.

Som Martinenc!

Back To Top