Els pals i la falta d'encert eviten una nova victòria del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Empat amb mal sabor del Femení, que va posar així fi a una ratxa de set triomfs seguits. Les de Guillem Garcia, l’equip més golejador de la lliga, van veure com la falta d’encert i els pals evitaven la victòria en un partit espès però en el qual el Martinenc va merèixer clarament endur-se els tres punts.

Des de l’inici ja es va veure que no seria un partit senzill per al Martinenc, que mai va sentir-se del tot còmode en la circulació de la pilota, espès i imprecís en la última passada. Tot i això, les del Guillem Garcia van gaudir del domini del matx durant els 90 minuts, traslladant el joc a camp contrari davant un Sant Adrià que ni tan sols es va apropar a la porteria vermella al llarg de tot el matx. I així, a força de jugar a camp rival, les ocasions van anar caient pel seu propi pes.

El problema és que tot i que les del Guinardó van disposar de nombroses oportunitas, el gol es va resistir en una primera meitat en la qual es van estavellar tres pilotes al pal. Giró ho va provar amb un xut llunyà que va topar amb el travesser, Bea, en un llançament de falta, va veure també com la pilota era desviada per la portera visitant a la fusta, mateix resultat que una rematada de Júlia a centrada de Jessica.

Amb tant xut al pal, es va arribar al descans sense gols, un fet que va condicionar la segona meitat, sobretot els darrers 25 minuts, en què el Martinenc, necessitat d’inaugurar el marcador, es va precipitar amb un joc massa directe que va afavorir el plantejament defensiu del conjunt adrianenc. Tot i això, d’ocasions tampoc en van faltar, amb el mateix resultat: la manca d’encert. Bea va tornar a xutar al pal, Júlia va tenir un parell d’ocasions també molt clares, mentre que Elena, amb tot a favor, també va rematar per sobre el travesser i el 0-0 ja va ser definitiu.

#SomMartinenc

Back To Top