El Femení s'estrena amb bona nota | FC Martinenc
skip to Main Content

Primera jornada de lliga i primera victòria del primer equip femení en l’estrena de Raúl Giménez com a tècnic. La contundència del marcador, però, no reflecteix el que va passar exactament sobre el terreny de joc, ja que el Montcada va competir de tu a tu durant la primera meitat. Just iniciar el segon temps, un penal i expulsió que va transformar Nàdia va ser el punt d’inflexió i el Martinenc ho va aprofitar per exhibir-se.

En el debut al campionat de lliga, una competició en la qual el Femení hi té dipositades moltes expectatives, el partit va començar amb certs dubtes, amb un Martinenc que no es va acabar de sentir còmode sobre el terreny de joc. Les montcadenques, ben plantades, van posar en dificultats al conjunt del Guinardó, i en els primers 45 minuts, qualsevol dels dos equips s’hauria pogut avançar en el marcador en un parell d’ocasions que es van veure en les dues àrees.

El duel, però, va fer un gir just a l’inici de la segona meitat quan l’àrbitre va assenyalar penal per una falta dins l’àrea i va expulsar la visitant Pilar. Nàdia, que acabaria anotant un hat-trick, no va fallar i amb l’1-0 i superioritat numèrica sobre el terreny de joc, el partit ja va fer baixada pel conjunt vermell. Just complerta l’hora de joc, Nàdia va doblar l’avantatge i els gols van anar caient fins arribar al 6-0 final. Michi, per partida doble, Bea i altre cop Nàdia van completar una golejada que dona moral al Martinenc de cara a una lliga que es preveu encara més emocionant que els últims anys.

Som Martinenc!

Back To Top