El Femení salva un punt de manera èpica | FC Martinenc skip to Main Content
PENYA BLANC-I-BLAVA LA ROCA 2 - 2 FEMENÍ

Empat èpic del Martinenc que, després de més d’una hora en inferioritat numèrica, va arribar al temps afegit amb 2-0 en el marcador. Semblava evident, doncs, que el Femení hauria de marxar de buit de la visita al camp de la Penya blanc-i-blava la Roca, segon classificat. Però ja feia minuts que l’equip s’havia llançat a la desesperada, amb més cor que cap, i en els dos últims minuts va succeir el miracle: dos gols d’Olga al 93′ i al 94′ van permetre al Femení salvar un punt.

En el primer tram del partit, l’alta intensitat va marcar un duel igualat amb ocasions en totes dues porteries. El cert, però, és que el Martinenc es va anar assentant sobre el terreny de joc i, ben plantat en defensa, va aconseguir que l’enfrontament s’anés decantant cap a la porteria de la Roca. Les de Raúl Giménez van començar a monopolitzar les oportunitats de gol, si bé el conjunt local intentava fer mal amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa. I en una d’aquestes va trobar el premi ja que Elena es va veure obligada a fer una falta a la frontal que va provocar la seva expulsió (34′).

La targeta vermella va marcar aleshores el partit, que al Martinenc encara se li va posar més costa amunt just abans del descans quan la Roca es va avançar en el marcador. Amb 10 i 1-0 en contra, a les del Guinardó els hi tocava patir molt en la segona meitat. Però el pla era clar: resistir 25 minuts les embestides locals i mantenir-se dins el partit per intentar la remuntada en el tram final. El problema és que la tàctica va funcionar fins un córner a favor de la Roca. Amb les jugadores del Martinenc protestant que era servei de porteria, les locals van servir ràpidament de cantonada i van sorprendre el conjunt vermell per fer el 2-0.

Lluny de rendir-se, però, el Martinenc va mantenir el pla establert i a falta de 20 minuts va fer un pas endavant i va començar a penjar pilotes a l’àrea, amb un joc més directe i arriscant deixant menys jugadores al darrere. I així es va arribar al minut 90 amb el gol, totalment merescut, que no arribava. Fins que en en l’afegit va arribar la bogeria: en el 93, després d’una passada en profunditat, Olga va superar la porteria local amb una preciosa vaselina, i tot just servir de centre la Roca, el Martinenc va recuperar la pilota i en una gran combinació entre Eulàlia, Júlia i Bea, altre cop Olga va signar l’empat.

Així, les del Guinardó van aconseguir salvar un punt que té sabor a victòria i que permet l’equip seguir somiant en acabar la temporada en posicions que donen accés a jugar la copa Catalunya.