El Femení manté el ritme i ja és tercer | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc tenia una oportunitat d’or per recuperar la tercera plaça que dóna accés a la Copa Catalunya i no la va desaprofitar. Just després que el seu màxim rival en aquesta pugna, el Pubilla Casas, perdés el seu partit, les del Guinardó van sortir disposades a guanyar el seu partit que els deixés amb un peu i mig classificats per la Copa. I així va ser, amb una victòria contundent per 1-5.

Ja en els primer minuts les visitants es van fer amb el control del partit intentant crear jugades col·lectives per contrarestar el joc directe de les locals. La bona feina de la línia defensiva i l’encert de les davanteres va permetre al Martinenc avançar-se en el marcador ja en el minut 19 amb un gol de la pitxitxi Nàdia. I un quart d’hora més tard, el Martinenc va aprofitar dos minuts de bogeria per deixar el partit gairebé sentenciat amb dues dianes més. Arantxa i altre cop Nàdia van culminar dues grans jugades col·lectives per deixar 0-3 el marcador al descans.

Tot i això, l’equip encara va haver de patir una mica, perquè després de la represa el partit es va complicar durant uns minuts. La lesió de Miren, l’expulsió de Jessi i un Fontsanta-Fajtó que cada vegada es sentia més còmode amb el seu joc directe van posar en problemes al Martinenc, i més quan les locals van retallar distàncies (50′). Però a poc a poc, i passats els pitjors minuts, el Martinenc va anar recuperant el control, i a pesar de la inferioritat numèrica va saber imposar la seva millor qualitat per sentenciar el matx. Nàdia, amb el seu hat-trick particular, i Pigrau, en una altra bona jugada individual van completar l’1-5 final.

Som Martinenc!

Back To Top