El Femení inicia dissabte la segona fase de Preferent | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip Femení de futbol del Martinenc estrena aquest dissabte al Guinardó (17.30h) la segona fase de la Preferent Femenina, en què l’equip lluitarà per la permanència a la categoria, sostre històric per a l’entitat, a la qual l’equip va ascendir el 2020.

El Pontenc, rival amb qui ens trobarem de nou a la segona fase | Xavier Carulla – FCM

Després d’haver acabat setenes al grup B, a la primera fase, l’equip ha quedat enquadrat al grup 1 de permanència. Els tres primers de cada grup (A i B) jugaran una lligueta per l’ascens a Nacional Femenina, mentre que els altres 16 equips (entre els quals el Martinenc) disputaran quatre lliguetes (de quatre conjunts cadascuna) amb l’objectiu d’esquivar les quatre places de descens a Primera Catalana.

Rivals
En aquesta segona fase, al grup 1 de permanència, el Martinenc tindrà els següents rivals:

  • AEM B
  • Pontenc
  • Verdú-Vall del Corb

L’AEM és l’equip del grup millor classificat a la primera fase, va ser quart al grup A, amb 41 punts. El Martinenc és el següent equip que més va sumar a la primera part del curs, amb 27 punts, setè al grup B, on també va competir el Pontenc, novè amb 16; i el Verdú-vall del Corb va ser cuer del grup A, amb 20 derrotes en les 20 jornades de la primera fase.

Martinenc i AEM ja es van trobar el curs passat a Lleida | Xavier Carulla – FCM

Format i calendari
La lligueta té un funcionament clar: sis jornades (tots contra tots, primera i segona volta). Baixarà a Primera Catalana el cuer i els altres tres equips continuaran el curs vinent a la Preferent Femenina. La primera volta es disputarà abans de la Setmana Santa i la lliga acabarà a principis de maig.

Aquest és el calendari per al Martinenc:

1 26/03/22 FCM – Verdú Vall del Corb
2 02/04/22 AEM B – FCM
3 10/04/22 FCM – Pontenc
4 24/04/22 Verdú Vall del Corb – FCM
5 01/05/22 FCM – AEM B
6 08/05/22 Pontenc – FCM

Tots tres rivals ja s’han enfrontat abans al Martinenc: amb el Pontenc s’ha competit ja aquest curs (victòria 6-0 al Guinardó i empat a quatre a Girona), i amb els altres dos conjunts s’hi va coincidir en la temporada d’estrena a Preferent 20/21, celebrada a una única volta, amb golejada contra el Verdú a casa (13-0) i triomf al camp del filial de l’AEM (1-2).

El curs passat, golejada vermella davant el Verdú-Vall del Corb | Xavier Carulla – FCM

El debut, aquest dissabte a casa, a les 17.30h, amb la visita del Verdú-Vall del Corb. Les vermelles buscaran iniciar la segona fase retrobant-se amb les victòries. Jugadores, cos tècnic, afició: a per totes a la segona fase, continuem unides, continuem fortes!

#SomMartinenc


Back To Top