El Femení es recupera amb un triomf en el partit ajornat | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de dues derrotes seguides, el Martinenc necessitava una victòria en el partit ajornat l’1 d’octubre corresponent a la jornada 3. I les del Guinardó van complir amb les obligacions superant la Roca gràcies a un inici fulminant. I és que les locals van marcar les dues dianes del partit en els primers 9 minuts i després van saber conservar molt bé l’avantatge.

Necessitat dels tres punts, el Martinenc va sortir a per totes i va trobar el seu premi ben aviat. Quan just es complien els 6 minuts de joc, la portera visitant va salvar el gol de Michi després d’una centrada de Carlota, però molt atenta a la jugada, Pi va aprofitar el rebuig per inaugurar el marcador. I sense temps perquè la Roca es recuperés, una altra vegada Pi va fer el 2-0. L’atacant vermella es va desfer de dues rivals i va superar la portera amb un xut ras (9′).

Gairebé no havia passat res i el Femení ja guanyava per 2-0. Faltava aleshores conservar la feina feta i el Martinenc es va mostrar molt segur. De fet, la primera part encara hauria pogut acabar amb un resultat més ampli, però en un gran contraatac conduit per Eulàlia, Anna es va trobar amb una gran intervenció de la portera de les del Vallès.

A la represa, les visitants van sortir amb una marxa més intentant reduir distàncies i tornar a entrar en el partit, però la bona presió del Martinenc, que es va mostrar molt segur en defensa, va ser clau per evitar les ocasions rivals. I quan aquestes van arribar, va aparèixer Alba, com quan al minut 76 va evitar el 2-1 amb una gran intervenció en un xut llunyà. Per la seva banda, el Martinenc no es va mostrar gaire actiu en atac en aquest segon temps. L’equip arribava als últims metres, però es mostrava incapaç d’acabar la jugada, una de les assignatures pendents de l’equip en aquestes primeres jornades. La victòria, però, no va perillar i l’equip va poder celebrar tres punts molt necessaris.

Som Martinenc!

Back To Top