El Femení cau per la mínima a Manlleu | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip femení del Martinenc no va poder repetir la victòria de la primera jornada de lliga en caure per 1-0 a Manlleu. Les del Guinardó no van estar en el seu millor momento en la primera meitat, però van millorar molt en la segona meitat; curiosament, però, la diana osonenca va arribar en aquest segon temps i el Martinenc es va veure incapaç de remuntar.

Els primers 45 minuts van ser de domini local, amb un Manlleu que va tenir un bon munt d’ocasions per avançar-se en el marcador. Però el Martinenc va trobar en la portera Alba la seva millor arma per mantenir el 0-0. Alba i el travesser, que va aparèixer al rescat de les visitants fins en tres ocasions.

Per sort, el descans li va provar a les del Guinardó que van sortir amb un altra cara al partit. I això, que després de tantes ocasions fallades, el Manlleu es va avançar en el marcador tot just començar (52′). Però el domini va ser totalment visitant, així com també les ocasions de gol. Fins a cinc oportunitats clares va tenir el Martinenc en aquest segon temps, a destacar dues clares rematades de Jessi i Arantxa.

Som Martinenc!

Back To Top