Delba se suma al Femení del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest dimecres el vuitè fitxatge per a la plantilla del primer equip Femení, que competirà aquest proper curs a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara, per tercera temporada consecutiva. Es tracta de l’arribada de la davantera Sara del Barrio ‘Delba’, de 35 anys, que arriba procedent del Seagull, amb qui ha iniciat aquest curs després de jugar la temporada passada al Terrassa.

Sara del Barrio ‘Delba’ (Segòvia, 10 ďabril del 1987) es va iniciar al món del tennis, en què va fer una destacadíssima carrera. Pel tennis es va traslladar a Barcelona als 18 anys. A la seva carrera guanyava 5 tornejos ITF i assolia el número 309 del rànquing individual de la WTA l’estiu de 2008. Deixava el tennis als 23 anys i decidia iniciar-se al futbol, l’altre esport que més l’apassionava. S’iniciava al Júpiter, el 2009, i al club gris-i-grana s’estava fins al 2020. Assolia la consolidació a Preferent i dos títols del Torneig d’Històrics (el 2018 i el 2019) de les barcelonines. El 2020 fitxava pel Cornellà, també de Preferent, amb qui disputava 16 partits i marcava 12 gols. Aquest darrer curs ha jugat al Terrassa, també a Preferent, amb qui disputat 25 partits i ha marcat 28 gols. Aquest estiu fitxava pel Seagull, de Nacional Femenina, i ha estat en dinàmica de les badalonines durant la pretemporada i a l’inici del curs.

Amb aquest vuitè fitxatge anunciat i les 13 renovacions publicades, la plantilla del Femení del Martinenc per al curs 2022/2023 compta ara mateix amb 21 jugadores:

Porteres: Luisa Ródenas i Erica Ruiz
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Maria Riera, Martina Rabassa, Mireia Pérez i Iris Amorós
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Laura Jiménez Rot, Juliana Restrepo, Paula Bolta i Roser Ventura
Davanteres: Júlia López, Carla Lara, Ester Ruiz i Sara del Barrio ‘Delba’

#SomMartinenc


Back To Top