Definits els amistosos de pretemporada del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’arrencar la pretemporada aquest dilluns, el primer equip femení ja té definits els quatre amistosos de pretemporada que disputarà durant aquest setembre, amb vista a l’inici de curs a Preferent Femenina, previst per al primer cap de setmana d’octubre.

Seran tres partits a domicili, a Barcelona, Terrassa i l’Hospitalet de Llobregat, i un a casa davant un equip de categoria superior.

El primer partit serà al camp de l’Àliga, a Barcelona, dimecres vinent, 9 de setembre, davant l’Europa Juvenil, a les 18.30h. El cap de setmana següent, dissabte 12, i de nou a domicili, les jugadores vermelles jugaran al camp del Can Parellada, de Terrassa, a les 19.30h. L’únic partit amistós de pretemporada al Guinardó es disputarà el diumenge 20, a les 20h, davant l’Europa, de Nacional Femenina, tercera categoria estatal, la situada just per sobre de la Preferent en què s’estrenarà aquest curs el Martinenc. L’últim test de pretemporada serà el cap de setmana abans d’arrencar la lliga, el diumenge 27, al camp del Pubilla Casas, a les 12h.

Resumim els quatre amistosos:

  • Dimecres 9 de setembre, 18.30h: Europa Juvenil – FC Martinenc
  • Dissabte 12 de setembre, 19.30h: Can Parellada – FC Martinenc
  • Diumenge 20 de setembre, 20h: FC Martinenc – Europa
  • Diumenge 27 de setembre, 12h: Pubilla Casas – FC Martinenc

La lliga arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. El Femení del Martinenc s’estrenarà a Preferent Femenina al camp del Manlleu.

#SomMartinenc


Back To Top