Cop sobre la taula del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

No ha estat l’inici somiat de lliga pel Femení, però en el partit contra el filial del Seagull, una autèntica final per a les del Guinardó, el Martinenc va demostrar la seva qualitat per aconseguir una gran victòria per 4-2. Així, les de Javier Peris segueixen a prop de la zona alta de la taula, en cinquena posició però a només un punt del tercer classificat.

Conscients de la importància del matx, les del Guinardó van sortir a per totes, i ja en el minut 9, una falta servida per Paula va acabar amb una inapel·lable rematada de cap de Michi. El gol va donar ales al Martinenc, que va seguir dominant i tenint la pilota. I així, poc després de la mitja hora de joc, Giró va assistir a Eulàlia, que es va internar per la banda per posar una gran centrada a l’àrea que va acabar amb el 2-0 de Nàdia.

Les locals eren superiors i es trobaven molt còmodes sobre el terreny de joc, però en un contracop, les badalonines van retallar distàncies (35′). Lluny de veure’s afectades pel 2-1, però, el Martinenc va seguir imposant la seva qualitat en el joc i una nova internada per banda, aquesta vegada de Nàdia, va ser el preludi del 3-1, obra d’Eulàlia (40′). Dos minuts després, Alba va salvar el gol rival amb una excel·lent mà i les locals van marxar al descans amb un avantatge gairebé definitiu.

I encara ho va ser més quan, en el 53′, Anna va ser més llesta que ningú al servir una falta ràpidament per a què Nàdia assistís Michi per fer el 4-1. A partir d’aquí, el Martinenc no va patir per conservar l’avantatge, i el gol visitant en el 84′, només va servir per maquillar el marcador.

Som Martinenc!

Back To Top