Clàudia Martí, primer reforç del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts el primer fitxatge del primer equip Femení per a la temporada 2020/2021. Es tracta de la davantera barcelonina Clàudia Martí, que arriba procedent del Júpiter, de Preferent.

Clàudia Martí (Barcelona, 2000) arriba al Guinardó després del seu primer curs complet com a jugadora amateur. La temporada passada alternava el juvenil del Sant Jordi amb el primer equip, que jugava a Primera Catalana -era rival del Martinenc-. Les seves xifres en aquesta categoria van ser espectaculars: 25 gols en 24 partits. Registres que van cridar l’atenció del Júpiter, ascendit a Preferent l’estiu de 2019. Amb les gris-i-granes ha debutat a la categoria en què ara competirà amb el Martinenc, amb 21 partits jugats -tots els possibles- i 7 gols marcats. Ara formarà part de la històrica plantilla martinenca que s’estrenarà a Preferent.

Clàudia Martí, amb el Júpiter a l'Històrics 2019

Clàudia Martí, amb el Júpiter a l’Històrics 2019 | Dani Falcon (FCM)

Amb el fixatge de Clàudia Martí la plantilla del primer equip femení del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb cinc jugadores anunciades:

Porteres: Alba Moreno
Defenses: Elana Sánchez i Jessica Diéguez
Migcampistes: Bea Tudela
Davanteres: Clàudia Martí

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip femení de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top