Cinc continuïtats més al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Martinenc comunica aquest dilluns cinc noves renovacions a la plantilla del primer equip femení, que aquest curs s’estrenarà a Preferent, màxima categoria catalana, després d’acabar primer a Primera Catalana la passada temporada -interrompuda-.

Després d’anunciar ja vuit renovacions i dos fitxatges -els de la davantera Clàudia Martí i la lateral Carla Hernández-, continuaran al primer equip també Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Laura Rossell, Jennifer Herrera ‘Jenny’ i Luisa Ródenas.

Anna Carulla ‘Caru’ (Barcelona, 1998) és un exemple de compromís amb el Futbol Club Martinenc. Mai ha jugat en un altre club que no sigui el nostre, hi encadena ja 10 anys, sis a les categories de formació i iniciarà a la tardor la quarta temporada al primer equip. Aquest curs, Caru ha disputat 21 partits amb el Martinenc.

Paula de Rull (Barcelona, 1993) iniciarà la vuitena temporada al Femení. Forma part del grup de jugadores que més anys encadenen al primer equip del Martinenc. La lateral esquerra ha disputat tots els partits d’aquesta darrera lliga, 21 duels (tots els que s’han disputat en aquesta lliga) i ha marcat un gol.

Laura Rossell (Arenys de Munt, 1995) viurà la segona temporada al Martinenc. En el seu curs d’estrena al Guinardó -amb domini de l’equip a la categoria i històric ascens a Preferent-, ha disputat els 21 partits de lliga i ha marcat un gol com a vermella.

Jennifer Herrera ‘Jenny’ (Sant Adrià de Besòs, 2000) iniciarà la segona temporada al Femení del Martinenc. En el seu primer curs al Guinardó ha disputat 15 partits i ha marcat 2 gols.

Luisa Ródenas (Barcelona, 1999) jugarà la segona temporada amb el Martinenc, després de sumar-se al projecte del primer equip l’estiu passat. En aquesta darrera temporada, alternant-se amb Alba sota pals, ha disputat 21 partits, participant en tots els de lliga del Martinenc.

Amb aquestes cinc noves renovacions i els dos fitxatges anunciats la setmana passada, el Femení del Martinenc 2020/2021 compta ja amb quinze noms confirmats.

Porteres: Alba Moreno i Luisa Ródenas
Defenses: Elena Sánchez, Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Carla Hernández, Anna Carulla ‘Caru’ i Paula de Rull
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’ i Laura Rossell
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran, Júlia López i Jennifer Herrera ‘Jenny’

#SomMartinenc


Back To Top