La capitana Elena Sánchez tanca etapa al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Qui ha estat la capitana històrica del Futbol Club Martinenc que s’ha estrenat a la Preferent Femenina aquest curs 2020/2021, Elena Sánchez, ha pres la decisió de deixar el Club un cop acabada una nova temporada memorable per al Femení.

Elena Sánchez (Barcelona, 1990) ha disputat vuit temporades al primer equip femení, en què ha acabat lluïnt el braçal de primera capitana en dues temporades que quedaran sempre per al record: la del campionat de Primera Catalana i l’ascens a Preferent (2019/2020, tot i la interrupció per la pandèmia) i la del debut a Preferent Femenina, amb la segona plaça final i una espectacular ratxa de 13 jornades sense perdre (2020/2021).

La capitana, mantejada en l’últim partit del curs | Xavier Carulla – FCM

En aquestes vuit temporades al Martinenc, Elena ha disputat un total de 185 partits amb l’equip, i ha representat de la millor manera alguns dels valors que el Club ha volgut transmetre any rere any, com quan va lluir per primer cop els braçals per la igualtat, el març de 2020.

Elena Sánchez, capitana del primer equip, amb el braçal | FCM

Elena Sánchez, capitana del primer equip, amb el braçal | FCM

El Futbol Club Martinenc vol expressar públicament el seu immens agraïment a l’Elena per tot el que ha donat al Club. Amb la represa de les competicions es farà a la capitana l’homenatge que es mereix, així com un reconeixement durant el proper Històrics Femení, que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre al Guinardó.

Elena, gràcies per tot, gràcies per tant!

#SomMartinenc


Back To Top