Baixes al primer equip femení per al curs 2022/2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta notícia les baixes del primer equip Femení de futbol del Club per al proper curs 2022/2023.

Tal com se’ls ha comunicat prèviament, de manera personal i una a una, el Club vol agrair l’entrega de les jugadores en la defensa de la samarreta del Martinenc, així com desitjar-los molts encerts en els seu futur personal i professional.

Paula Domínguez ‘Domi’
La jugadora, formada a la base, va debutar amb el primer equip sent juvenil, la temporada 2019/2020, amb una presència habitual al primer equip (15 partits i un gol). El 2020 promocionava al primer equip, amb l’estrena a Preferent, i tanca l’etapa al Martinenc amb 55 partits oficials i 5 gols al primer equip.

Mireia Estrada
Com Domi, va estrenar-se al primer equip el curs 2019/2020, sent juvenil (7 partits). L’estiu del 2020 també promocionava al primer equip, en què ha jugat els dos cursos a Preferent. Tanca el seu pas pel Femení amb 49 partits oficials disputats i 10 gols.

Clàudia Martí
La davantera va arribar al Club l’estiu de 2020, per a l’estrena a Preferent. En dos cursos ha excel·lit en el capítol golejador (ha estat la màxima anotadora de l’equip aquesta darrera temporada, amb 13 dianes). En dos cursos ha disputat 44 partits oficials i ha marcat 24 gols, una ràtio de 0’55 gols per partit, de mitjana.

Laia Campà
La defensa, formada a la base del Martinenc, retornava l’estiu del 2020 al Guinardó. En dos cursos, els primers que ha disputat el Club a Preferent, ha disputat 36 partits oficials i ha marcat 2 gols.

Mireia López
La defensa ha disputat una temporada al Martinenc (va arribar l’estiu del 2021). En aquest curs ha disputat 22 partits oficials amb la samarreta vermella.

Maria Brau
La davantera santcugatenca va arribar al Martinenc el gener d’aquest mateix any, amb la lliga ja arrencada. Tanca etapa després de sis mesos, sent la màxima anotadora de l’equip a la segona fase. En total, ha disputat amb el Martinenc 15 partits oficials, amb 5 gols marcats.

Gràcies a totes, sort i encerts!

#SomMartinenc


Back To Top