Alejandro Cubaró renova com a tècnic del Femení B | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc anuncia que Alejandro Cubaró seguirà un any més al capdavant del Femení B. D’aquesta manera, el tècnic, que també formarà pas de l’staff de Guillem Garcia en el primer equip, complirà la seva segona temporada al capdavant del filial femení; la quarta al club.

Arribat al Martinenc ara fa tres estius, Alejandro Cubaró ha anat escalant en l’organigrama esportiu de l’entitat des de la seva incorporació. En el seu primer curs al Guinardó va formar part del cos tècnic del Benjamí A i l’Infantil C i l’any següent, el curs 2018/2019, va aconseguir l’ascens de categoria amb l’Infantil C ja com a primer entrenador. Aquella mateixa temporada, a més, el tècnic es va començar a involucrar en la coordinació dels entrenaments de porters i amb els equips femenins, un salt que el va dur, finalment, aquest darrer curs, a fer-se càrrec del Femení B.

En total, en els 16 partits que va poder dirigir al segon equip femení abans de la interrupció de la temporada, Cubaró va sumar 8 victòries, 1 empat i 7 derrotes, deixant l’equip en sisena posició, tot i que amb un o dos partits menys que la resta de rivals.

Un entrenador hiperactiu
Com ha passat en les seves anteriors tres temporades, Alejandro Cubaró no es limitarà a una sola funció i, a banda de dirigir el Femení B, serà el tècnic assistent de Guillem Garcia en el primer equip, i primer entrenador de l’Infantil C Masculí i de l’Aleví A Femení, així com també s’encarregarà de la coordinació de porters.

Pel seu cos tècnic amb el filial femení, Cubaró comptarà, com en el darrer curs, amb Sergi Torres com a tècnic assistent.

A tots dos, així com a les jugadores que formaran la plantilla, els desitgem molta sort i encerts de cara a la temporada 2020/21 que l’equip disputarà a Segona Divisió.

#SomMartinenc


Back To Top