Al Femení no li proven les vacances | FC Martinenc
skip to Main Content

Dura ensopegada del primer equip femení que va caure amb contundència a Cabanes, en un partit marcat per les condicions climatològiques adverses. Les de Javi Peris no es van saber adaptar a les peculiaritats del context –terreny de joc de gespa natural i forta pluja– i van encaixar la derrota més dolorosa de la temporada.

El Martinenc es va veure superat per al conjunt de l’Empordà, que a la primera part va deixar el partit molt ben encarrilat. I això, que les ocasions de gol clares van ser pràcticament inexistents, però el Cabanes, amb un gol d’Alba al 29′ i un d’Aina a punt d’arribar al descans, va posar el partit molt costa amunt per al conjunt del Guinardó.

A la represa, les de vermell van sortir amb les idees més clares i en algun moment va semblar que podien tornar a entrar en el partit. Però va faltar encert. Per exemple en una clara ocasió de Nàdia al minut 55, però la davantera de les del Guinardó va rematar fora quan es trobava davant de la portera rival. Més endavant, Arantxa també va tenir una bona oportunitat per retallar distàncies, però una defensa local va treure la pilota sobre la línia quan aquesta ja entrava.

Amb tot, tot l’esforç visitant se’n va anar en orris quan al 85′, les de l’Empordà van sentenciar. Encara hi hauria temps perquè Arantxa, un minut després, fes el gol de l’honor, i al 90′, la local Alba va fer el 4-1 definitiu. Amb la derrota, el Martinenc va perdre una oportunitat excel·lent de retallar distàncies amb el líder, però es manté a quatre punts del Manlleu. Per altra banda, però, les victòries de la Roca i el Palautordera van que les del Guinardó caiguin a la quarta posició, fora de les posicions que donen accés a jugar la Copa Catalunya.

Som Martinenc!


Back To Top