En marxa el Martinenc 2016-17 de Miguel López | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc, amb un equip totalment renovat, va començar ahir els entrenaments per a la temporada 2016-17, plena d’il·lusions per aconseguir els majors reptes possibles. La Junta directiva en bloc, amb el president Manolo Dengra al capdavant, va donar la benvinguda a l’equip i va desitjar èxits per aquest nou projecte que dirigirà el tècnic Miguel López.

El Municipal del Guinardó ha viscut el primer entrenament de la temporada sota les ordres de Miguel López. El FC Martinenc ja comença a rodar, i ahir va ser un dia especial ja que els nous jugadors es van conèixer i el president i la directiva van voler saludar-los personalment.

Per a la temporada 2016-17 hi ha moltes esperances depositades en l’equip, que tindrà la primera pedra de toc important amb el Torneig d’Històrics, on debutarà el dijous 4 d’agost contra el CE Europa i la UE Cornellà.

Un total de 15 cares noves van vestir ahir per primer cop de vermell. Aleix Vall, Tamba i Kilian han renovat respecte l’any passat, mentre que l’equip el completen els següents jugadors: Barragán i Caleb (porters) David Duran, Amante, Sergio Campos, David Márquez  (defenses), Hugo Fernández, Varese, Antolínez, Lobo, Quiles (migcampistes) i els davanters Estrada, Lozano, Adri Grau i Raventós. També van entrenar-se jugadors del filial de Segona Catalana amb el primer equip. Tot i això, la plantilla encara no està tancada.

Molta sort en aquest nou projecte i… SOM MARTINENC.


Back To Top