Els entrenadors de futbol donen un salt de qualitat amb FootballAim | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc i FootbaillAim signen un acord de col•laboració per a la propera temporada, un pas endavant de la nostra entitat per millorar l’aprenentatge dels nens i nenes del club.

FootballAim és una plataforma líder de la gestió esportiva on el seu objectiu és canviar la manera d’entrenar i ensenyar als jugadors de la propera generació, així com ajudar als clubs a treballar d’una forma més col•laborativa i a distància.

FootballAim es tracta d’un software per a què entrenadors puguin dissenyar i planificar les sessions d’entrenament i portar també les estadístiques dels seus jugadors, tot això d’una manera fácil, rápida i moderna.

El nostre club començarà aplicant aquesta novedosa tecnologia a tot els equips de futbol. Una eina per millorar el model d’entrenament i on el jugador també podrán disposar d’un perfil o poder veure la seva estadístiques entre d’altres serveis.

FootballAim s’està consolidant com el software referència, i ja l’utilitzen equips professionals com l’Espanyol o L’Hospitalet, així com algunes seleccions internacionals.

Amb aquest acord, el nostre club aposta decididament per aplicar les noves tecnologies a l’entrenament i oferir les millors prestacions als jugadors de l’entitat.


Back To Top