El Martinenc vol “escalar” a la zona noble | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc juga aquest diumenge a les 12.00 hores a L’Escala, on voldrà obtenir els tres punts per tal posicionar-se entre els 5 primers classificats.  Els d’Agustín Vacas, amb moltes baixes, volen acabar la temporada el millor possible.

Amb el repte de l’ascens quasi impossible, el Martinenc es centra ara en obtenir el màxim de victòries fins al final de temporada. Després de superar la setmana passada al Mollet, ara arriba el torn de l’Escala, a domicili.

Els gironins es troben en una situació molt complicada, en zona de descens, tot i que han guanyat tres dels darrers cinc partits. Pot ser una de les seves darrers oportunitats per aconseguir la salvació.

El club del Guinardó vol mirar cap amunt, tot i les nombroses baixes. El golejador Sergi Arranz és dubte, Diego encara no s’ha recuperat de la lesió, Tamba tampoc està disponible i Morillo està sancionat. Per contra, Galeano torna a estar a disposició de Vacas.

El Martinenc necessita uns darrers esforços per finalitzar en les millors condicions possibles la temporada, en una setmana molt difícil per tota l’entitat, després de la mort del vicepresident Quim Lahosa.

Som Martinenc.


Back To Top