El Martinenc enceta el 2017 contra el cuer Masnou | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc començarà l’any 2017 amb un partit trampa davant del Masnou, que arriba al Guinardó (diumenge a les 12h) com a cuer, però que segur que té moltes ganes de revertir la situació i mirar un nou any amb optimisme. El club farà un minut de silenci abans de començar el partit en memòria del soci Josep Berges.

Miguel López té a la seva disposició tota la plantilla per afrontar un duel decisiu, excepte el davanter Ferran Alabau, que encara li resta un partit de sanció. El Martinenc es troba a 9 punts dels dos primers equips de la classificació (Horta i Andorra) i no es pot permetre més ensopegades, especialment a casa.

El club pràcticament no s’ha aturat per festes i fins i tot s’ha entrenat aquest mateix dissabte per un partit que es considera vital. Abans de cap d’any el Martinenc va fer un bon test davant el juvenil de Divisió d’Honor de la Unificación Bellvitge, que va superar a domicili.

És a dir, el primer equip del FC Martinenc ha estat molt actiu durant aquestes Festes per tal de no notar l’aturada i seguir escalant posicions. El Masnou, que va començar l’any amb Walter Pandiani a la banqueta, tanca un 2016 per oblidar amb el descens a Tercera al maig i sent cuer de Primera Catalana al desembre.

Serà un partit especial pel tècnic Miguel López, que va dirigir el conjunt del Maresme. No hi haurà temps per sentimentalismes ja que el Martinenc necessita i vol els tres punts!

Som Martinenc


Back To Top