Agustín Vacas deixa de ser l’entrenador del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc i el tècnic Agustín Vacas han decidit separar els seus camins després de finalitzar la present temporada al grup 1 de la Primera Divisió Catalana. El club vol agrair la seva professionalitat i dedicació durant el temps que Vacas ha estat el màxim responsable del primer equip del club del Guinardó i li desitja tots els èxits de cara el futur.

Vacas, que va agafar les regnes de l’equip la passada temporada a la Tercera Divisió, ha classificat a l’equip en cinquena posició al grup 1 de la Primera Catalana, amb 16 victòries, 7 empats i 11 derrotes.

“Estic molt agrait per haver pogut passar aquest any al club. Hem considerat que el més oportú és no continuar, però espero tornar a algún dia al FC Martinenc perquè és un club amb moltes possibilitats i mereix estar en categories superiors”, ha declarat Vacas als mitjans oficials del club.

Un cop finalitzada la temporada, el FC Martinenc i el tècnic finalitzen la seva vinculació. El club comunicarà en els propers dies el nom del nou entrenador per al projecte de la temporada 2016-17.

Som Martinenc


Back To Top