L'Infantil de futbol sala inicia el 'Tourmalet' amb derrota | FC Martinenc
skip to Main Content
CE MARISTES ADEMAR 5 - 1 INFANTIL FUTSAL

Article fet amb la col·laboració de Giorgio Fernández Alcarria

L’Infantil de futbol sala del Futbol Club Martinenc, l’únic equip federat del Club, tanca aquest 2021 amb tres partits en una setmana, per recuperar duels pendents i tancar l’any amb set partits disputats. En el primer d’aquests tres, els vermells queien a la pista dels Maristes Ademar (5-1).

Aquest dissabte l’equip jugava el cinquè partit del curs, amb derrota fora de casa davant el CE Maristes Ademar. Tot i ser el primer any de l’equip a la competició federada, els resultats no estan acompanyant. Fins ara l’equip suma dos triomfs, i se situa a la part baixa del grup.

El partit davant Maristes va deixar veure que queda feina a fer, situació lògica en tot procès iniciàtic. El joc de l’equip contrari va ser molt superior en tot moment, posant els vermells en circumstàncies compromeses, tant que als cinc minuts l’equip ja perdia 2 a 0. Tot i això, els vermells no es van enfonsar i van seguir lluitant. Les dificultats en atac i la bona definició dels badalonins va fer que al tram final el resultat fos un escandalós 5 a 0.

El partit, però, va servir per treure conclusions positives, com sempre en categories formatives, òbviament. L’equip va demostrar el seu esperit de lluita durant tot el partit. Tot i la superioritat dle rival, els vermells no van parar d’intentar anotar. Tant va ser l’orgull i la creença de l’equip per millorar que van aconseguir marcar el gol de l’honor, obra de Dani Fernández, a només un minut de la final.

Cal valorar tot l’esforç, les ganes i les il·lusions que posa el grup a cada partit, perquè això són valors d’equip, són valors que ajuden a créixer, objectiu principal.

La jornada va tenir també altres partits dels equips que juguen al Consell, amb dues victòries aconseguides pel Benjamí i l’Aleví, contra el Col·legi Immaculada Concepció i l’Escola Diputació, respectivament, i una derrota del Preinfantil contra l’Institut Sagrat Cor.

#SomMartinenc


Back To Top