Estrena del primer equip de futbol sala federat | FC Martinenc
skip to Main Content

Agraïm la col·laboració de Giorgio Fernández Alcarria per a aquest article

Dos anys després de la creació de la secció de futbol sala del Futbol Club Martinenc, aquest octubre passarà a la història com el de l’inici de la competició federada per a un equip de la secció. Han estat (i estan sent) dos anys de creixement exponencial. La secció es va iniciar amb dos equips, que competien a les lligues del Consell Escolar de Barcelona, un Pre-Aleví i un Pre-Benjamí. En total, una vintena de futbolistes. Dos anys després, la secció compta ara amb prop de 60 futbolistes, un total de 5 equips. Tots competeixen a les lligues del Consell Escolar de Barcelona excepte un, l’Infantil, que s’estrena aquest curs en competició federada, a la Tercera Divisió Infantil de la Federació Catalana de Futbol, al grup 5 de Barcelona.

Han estat dos anys una mica estranys. El primer (el curs 2019/2020) van patir (com tothom) el confinament per la Covid-19, deixant els equips sense gairebé poder competir ni entrenar. El segon any (2020/2021, la temporada passada), el fort creixement d’esportistes a la secció va obligar a una reestructuració d’equips, reiniciant la feina formativa en alguns aspectes després d’un curs completament atípic.

L’Infantil de futbol sala, primer equip federat de la secció | FCM

I en aquest tercer curs arriba un pas més, federar-se. La tasca feta pels responsables de la secció, amb en Daniel Sánchez al capdavant, conduïrà a finals de mes al debut històric. Si bé la lliga arrenca aquest cap de setmana, la configuració final dels equips ha deixat el Martinenc descansant les dues primeres cites del curs. El debut, per tant, no serà fins al dissabte 30 d’octubre, davant l’AE Sant Andreu B.

Els equips de futbol sala del Martinenc s’entrenen a les pistes de l’IES Moisès Broggi però disputaran els seus partits de lliga com a locals a les pistes del Torrent d’en Melis, escola veïna del Club.

Una bona base de l’Infantil del curs passat, tres incorporacions procedents del Benjamí i un nou fitxatge han conformat un equip força competitiu, jove i amb moltes ganes de guanyar. Durant la pretemporada l’equip ha disputat dos amistosos, amb victòria contra el Bosco Rocafort i derrota davant el Dante FS.

Jugadors, entrenadors, famílies, molta sort, molts encerts i, sobretot, molts aprenentatges aquest curs.

#SomMartinenc


Back To Top