El futbol sala del Martinenc s'amplia amb tres equips més | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc continua creixent en la seva aposta pel futbol sala, secció nascuda fa tres anys i que gaudeix d’una evolució exponencial. Després de la fita d’haver començat a competir de forma federada aquest curs, amb l’Infantil Masculí, la secció té previst ampliar equips per a la nova temporada 2022/2023.

El futbol sala del Martinenc continua creixent!

Així, s’obren tres nous conjunts: un cadet, un equip exclusiu femení i l’inici de l’Escoleta per als més petits i les més petites.

El nou curs portarà, a més, el pas a equips federats, competint en lligues de la Federació Catalana de Futbol, per a pràcticament tots els equips de la secció, des de l’Aleví fins al Cadet, fent camí cap a completar a curt termini l’escala d’equips formatius, en una secció jove però de continu creixement.

Per a les famílies interessades a apuntar els seus fills i/o les seves filles als equips de nova creació, en detallem els anys de naixement que s’hi inclouen i les vies per inscriure’s-hi:

  • Escoleta: nens i nenes nascuts el 2017, 2018 i 2019
  • Femení: nenes nascudes del 2011 al 2016 -serà un sol equip agrupat, que competiria a la lliga del CEEB-
  • Cadet: nens nascuts el 2007 i el 2008

Per tal d’inscriure els vostres fills i filles, recordem que ja estan oberts els formularis de les proves d’accés per a la temporada 2022/2023. En concret, per al de futbol sala hauríeu de deixar les vostres dades per a que des del Club contactin amb vosaltres, en aquest enllaç, que ja és en marxa:

FORMULARI FUTBOL SALA

Un any més creixem amb el futbol sala al Martinenc!

#SomMartinenc


Back To Top