Debut dels equips de futbol sala que competeixen al Consell | FC Martinenc
skip to Main Content

Agraïm la col·laboració de Giorgio Fernández Alcarria per a aquest article

El cap de setmana passat debutaven tres dels quatre equips de futbol sala del Martinenc que participen a les lligues del Consell Escolar de Barcelona.

El primer a estrenar-se va ser el PreInfantil A, que va disputar el seu partit divendres, a la pista de l’Esportiu Maristes Sant Joan A, amb derrota per 9 a 0. El mateix divendres, iniciava la competició l’Aleví A, també a domicili, a la pista de l’OAK House British School, amb derrota 4 a 1.

El tercer equip de la secció a estrenar-se a les lligues del Consell va ser, ja dissabte, l’Aleví A, també mb desplaçament a casa de l’Escola Pia Balmes, amb derrota (10-0).

Els resultats no han estat els desitjats, però el creixement personal i esportiu i el treball en equip són valors que no perdem de vista com els principals per a la secció, i més en aquestes alçades.

Aquest proper cap de setmana els nostres equips tenen noves cites. Divendres, a les 18h, el Benjamí A rebrà l’Escola de Futbol Poblenou a les pistes de l’Instut Moisès Broggi. A la mateixa hora jugarà, en aquest cas a les pistes de l’Escola Torrent d’en Melis, l’Aleví A.

Dissabte, a l’Escola Torrent d’en Melis hi haurà noves cites a partir de les 9.30h, amb partits per a la resta d’equips de la secció que culminaran, a les 11.30h, amb el debut de l’Infantil A, el primer equip de la secció que competirà federat, a la Tercera Infantil de la FCF (grup 5 de BCN). Els vermells rebran l’AE Sant Andreu.

Molta sort a tots i totes!

#SomMartinenc


Back To Top