Dani Sánchez, coordinador de la nova secció de futbol sala | FC Martinenc
skip to Main Content

Si fa poc més d’un mes explicàvem que per al curs vinent, la temporada 2019/2020, el Futbol Club Martinenc iniciava una nova secció, la de futbol sala, el Club continua treballant per construir-ne els fonaments i anuncia que Dani Sánchez en serà el coordinador.

En els seus inicis com a coordinador de la nova secció, Dani Sánchez ens explica les sensacions inicials.

Com encares aquest nou repte?

Amb molta il·lusió, crec que és una oportunitat molt bona. Vull agrair al Club aquesta possibilitat que m’ha ofert d’iniciar un nou projecte, que agafo amb moltes ganes de veure fins on pot arribar, amb la voluntat de créixer.

Hi ha molt camp per recórrer, ja que es tracta d’una secció nova al Club, és aquest un al·licient més?

Sí, és fer un projecte personal, que arrenquem des de l’inici, de zero, ens planteja a veure fins on podem arribar.

Per als nens i nenes el futbol sala és un esport cada cop més explorat? Es nota un creixement en els últims anys?

Sí, crec que està creixent molt. Animaria la gent a apuntar-se, els pares i mares a apuntar els seus fills i filles, ja que és un esport que està de moda. És molt divertit de jugar, és un espai reduït, es toca molta pilota… dona moltes opcions d’aprendre i de millorar, és molt divertit. Animo a la gent a venir-lo a provar.

Dani Sánchez, responsable del futbol sala | FCM

Recordeu que podeu apuntar els vostres fills i filles a la nova secció de futbol sala del Martinenc omplint el formulari de proves d’accés, en aquest enllaç, seleccionant òbviament futbol sala a la pestanya de Secció esportiva.

 

Som futbol sala, també,
#SomMartinenc


Back To Top