És març, torna el mes #DonaiMartinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb l’arribada del mes de març, el Futbol Club Martinenc torna a engegar el mes ‘Dona i Martinenc’ (seguit a xarxes per l’etiqueta #DonaiMartinenc) amb què el club pretén visibilitzar el paper de la dona en l’activitat esportiva, en general, i en la seva implicació en el dia a dia del club, en particular. Una visibilització que el club vol fer efectiva tot l’any, amb l’aposta clara pels equips femenins en totes les seccions, però que el mes de març pren més rellevància pública amb motiu de la celebració, el 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Així, i iniciant-ne la quarta edició, un seguit d’actes serviran per donar perspectiva, reivindicar i posar en pràctica el paper de les dones al món de l’esport i l’activitat física. L’agenda d’actes previstos és la següent:

Del divendres 8 de març fins al diumenge 31

Jornades de portes obertes per a qualsevol nena (menor de 16 anys) a les quatre seccions esportives del club:

  • Futbol (el Martinenc compta amb sis equips femenins, quatre de base i dos sèniors)
  • Bàsquet (el club té 10 equips, amb dos sèniors, a més dels equips d’escola)
  • Hoquei Patins (amb molt de pes dels equips femenins, amb el MiniFem 14 com a màxim exponent)
  • Judo (una vintena de judokes, nens i nenes d’entre 3 i 17 anys, integren la secció)

Per a aquells pares i mares interessats en la participació dels seus fills i filles a les jornades de portes obertes, les inscripció s’han de formalitzar a l’oficina d’atenció al públic del CEM Guinardó o per mail a oficina@fcmartinenc.cat.

Dilluns, 11 de març

Inici d’un concurs a Twitter i Instagram. Busquem la participació dels usuaris proposant una imatge que per a ells reflecteixi el binomi protagonista d’aquest mes de març, dona i Martinenc. D’entre totes les fotos que es publiquin a Twitter i Instagram amb l’etiqueta #DonaiMartinenc s’escolliran les tres més rellevants, amb un premi per als guanyadors o guanyadores d’un pack regal d’objectes del FC Martinenc.

Del dilluns 11 de març fins al diumenge 31

Exposició ‘El Martinenc i l’esport femení’ al Casal d’Entitats Mas Guinardó. El FC Martinenc és un dels equips de Barcelona amb més presència femenina en la seva estructura de club i d’esport de base. Amb quatre seccions esportives: futbol, bàsquet, hoquei patins i judo, les noies estan representades en totes elles i amb equips en totes categories. L’exposició recull imatges de jugadores del FC Martinenc sempre sota el paraigüa de #DonaiMartinenc.

Dimarts, 19 de març

Conferència ‘#DonaiMartinenc. Dona i esport, reptes i fets’, al Casal d’Entitats Mas Guinardó. Oberta a tots els públics. Com en els darrers anys, el FC Martinenc organitza una taula rodona amb esportistes i representants de l’esport femení per tal de dialogar sobre diversos temes d’actualitat vinculats a l’esport i la dona. Un recull d’experiències i reflexions, des de diferents perspectives, especialment adient per a les moltes esportistes que formen part del dia a dia del nostre club.

Podeu repassar aquí les anteriors edicions d’aquesta conferència/taula rodona:

Un mes de març més, viurem el mes #DonaiMartinenc.

Som Martinenc!


Back To Top