El Martinenc lamenta les conseqüències d' una acció desafortunada | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc vol expressar la seva preocupació per una acció desafortunada que va succeïr el passat diumenge en el partit contra la Fundació Esportiva Tona, corresponent al grup 1 de Primera Catalana, i que va acabar amb un gol a favor del conjunt del Guinardó en un bot neutral. El club vol reiterar el seu compromís amb el fair play.

En una jugada de bot neutral al mig del camp, un jugador del Martinenc va tornar la pilota al porter rival, amb excessiva força, i aquest es va veure sorprès per l’acció i es va introduir la pilota a dins la porteria, tal i com reflecteix l’acta del partit, que otorga el gol en pròpia porteria al porter del Tona. De fet, i segons la normativa, si el porter no hagués tocat la pilota, el gol no hauria estat vàlid.

Davant la sorpresa d’uns i d’altres, també dels jugadors del Martinenc, el gol va pujar al marcador i es va continuar amb el desenvolupament del partit, que finalment va acabar amb triomf visitant per 1-3.

El club vol expressar el seu compromís amb el fair play i lamenta les interpretacions que s’han pogut extreure d’un fet aïllat i desafortunat on es van reunir diversos factors: un error per part del Martinenc de no tornar la pilota a una banda enlloc de fer-la arribar directament al porter visitant, i una errada poc habitual del mateix porter visitant, en una pilota, que a priori, semblava fàcil d’atrapar, ja que l’objectiu del jugador del Martinenc no era xutar, sino tornar la pilota al Tona.

Sigui com sigui, el FC Martinenc vol traslladar les seves disculpes als aficionats, seguidors i al club rival per una jugada insòlita que va sorprendre a tots els presents, i en la que, per la pròpia dinàmica del partit, no va haver-hi marge de reacció immediata.

Som Martinenc


Back To Top