El Martinenc inaugura les primeres pistes de padbol a Barcelona | FC Martinenc
skip to Main Content

Les instal·lacions del Futbol Club Martinenc, concretament les pistes superiors de la piscina d’estiu del CEM Guinardó, inclouran a partir del primer cap de setmana de maig les primeres quatre pistes de padbol de Barcelona, una iniciativa conjunta del Club amb Padbol Catalunya.

El padbol és una modalitat esportiva que mescla elements del pàdel i del futbol (com el seu nom indica), i que està agafant cada cop més rellevància, com a pràctica esportiva i com a mètode d’entrenament en la preparació futbolística.

L’acte d’inauguració se celebrarà el proper dissabte, 4 de maig, a les 12.30h del migdia, en el marc del campionat del circuit nacional que es disputarà a les mateixes instal·lacions del 3 al 5 de maig. Una bona mostra del que es veurà en aquestes quatre pistes a partir del maig apareix en aquest vídeo promocional de Padbol Catalunya:

A partir del maig, per tant, el padbol serà una opció més d’entreteniment i esport al Club, amb implantació a la metodologia de preparació dels equips de futbol i disponibilitat per a socis i sòcies del Club, abonats i abonades del CEM Guinardó, veïns, veïnes i esportistes en general per gaudir d’un nou esport en un espai perfectament adequat.


Back To Top