El FC Martinenc presenta la campanya #DonaiMartinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el FC Martinenc posa en marxa la campanya #DonaiMartinenc, en la que es portaran a terme tot un seguit d’activitats destinades a fomentar l’esport femení al club, amb concursos, jornades de portes obertes, exposicions i conferències.

El FC Martinenc vol celebrar el Dia Internacional de la Dona amb tot un seguit d’activitats que s’allargaran durant tot el mes de març, vinculades al club i a l’esport femení.

Del 8 al 31 de març hi haurà Jornades de Portes Obertes per a qualsevol nena (menor de 16 anys) per a realitzar activitats de: futbol, bàsquet, hoquei patins i judo.

Totes les noies que vulguin tastar l’esport al Martinenc han de fer la seva inscripció mitjançant l’Ofician d’Atenció al Públic de forma presencial, o per mail a oficina@fcmartinenc.cat

A més, el FC Martinenc iniciarà a partir de demà un concurs a Instagram, en el recentment inaugurat compte oficial del club @futbolclubmartinenc, amb el hasthag #DonaiMartinenc en el que s’han de penjar imatges relacionades amb la dona i el Martinenc.

El guanyador del concurs s’emportarà com a premi un esmorzar al Bar Cafeteria Can Cívic per a dues persones.

Seguint amb les variades i nombroses activitats, del dia 9 i fins el 28 de març hi haurà l’Exposició Martinenc i l’esport femení al  Casal d’Entitats Mas Guinardó.

I com a plat fort, el FC Martinenc organitzarà dues conferències sobre dona i esport, amb la presència de destacades esportistes que anunciarem properament:

Dia 15 de Març.

Conferència #DONA i MARTINENC. L’esport de base i la seva importància. Oberta a tots els públics.

De 19 a 21 hores. Casal d’Entitats Mas Guinardó, Plaça Salvador Riera s/n. (a 2 minuts del FC Martinenc)

Dia 21 de Març.

Conferència #DONA i MARTINENC. Dona i esport, reptes i fets. Oberta a tots els públics.

De 19 a 21 hores. Casal d’Entitats Mas Guinardó, Plaça Salvador Riera s/n. (a 2minuts FC Martinenc)


Back To Top