El FC Martinenc, de dol per la mort del vicepresident del club, Quim Lahosa | FC Martinenc
skip to Main Content

Barcelona, 04-05-16 -. El FC Martinenc està de dol per la mort del seu vicepresident, Quim Lahosa, que ens ha deixat aquesta matinada als 67 anys, una peça fonamental per l’entitat i que vivia el Martinenc amb passió.

El club vol expressar el seu condol a la seva dona, fills i familiars, així com tots els amics, i coneguts d’el món de l’esport i de la gestió, on va aconseguir els reconeixements i èxits gràcies a la seva més que impecable llarga trajectòria.

El FC Martinenc decreta 15 dies de dol i els jugadors de l’entitat lluiran un braçalet negre en els seus respectius partits dels dos propers caps de setmana, per tal de que tot els equips puguin retre homenatge al Municipal del Guinardó a en Quim Lahosa. També es farà un minut de silenci per recordar la seva figura.

El Martinenc plora avui la marxa del seu vicepresident, una figura clau en l’engranatge del club i en tasques tan significatives com la construcció del CEM Guinardó, la modernització, professionalització i millores en el funcionament de l’entitat dels darrers 10 anys.

La vetlla serà demà dijous a partir de les 11 hores al Tanatori de Les Corts, i la cerimònia també dijous a les 16:15h.

Descansi en pau.


Back To Top