Duel directe per recuperar el terreny perdut | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc, que fa tres partits que no guanya, té l’oportunitat de recuperar el terreny perdut contra un rival directe com el Tona, actualment 4rt amb 34 punts. Un duel apassionant a les 12 hores al Guinardó on cal fer-se forts.

No val a badar i el Martinenc ja no es pot permetre més errades al Guinardó si vols aspirar a fites importants aquesta temporada. El rival és una de les sorpreses del grup 1 de la Primera Catalana, amb jugadors de qualitat com Baruc, amb molta experiència a Tercera Divisió.

El tècnic Agustín Vacas tindrà la baixa per lesió de Peque, mentre que Víctor Silvestre “Silver” ha deixat de formar part de la plantilla del FC Martinenc. Així doncs, l’entrenador és possible que convoqui algun jugador del filial com l’extrem Faro.

A la primera volta el Martinenc ja va patir la qualitat del Tona, on es va caure per 4-1, i per tant el perill dels visitants és molt gran. Tot i això, l’equip està amb moltes ganes de donar un cop sobre la taula i tornar a la bona dinàmica per la lluita pel títol, però només será possible amb l’ajuda del públic del Guinardó.

Som Martinenc!


Back To Top