Derrota del MiniFem a casa del Palau de Plegamans | FC Martinenc
skip to Main Content
PALAU DE PLEGAMANS 2 - 1 MINIFEM

El minifem del Martinenc rep una dura derrota a casa del Palau de Plegamans, un partit on el resultat no reflecteix el treball fet a pista. L’equip del Guinardó feia una primera part espectacular, dominant el partit per complet i sense deixar sortir a l’equip local del seu camp. Aixo fa pujar al marcador un molt bon resultat de 2-0 a la primera part.

La segona part prometia ser igual que la primera, seguíem dominant i jugant al nostre joc però, l’esport no sempre és just, i després de tenir moltes ocasions clares i no acabar de definir, el Palau aconsegueix un contraatac que fa pujar al marcador un 1-0, que a falta de 2 minuts no aconseguim remuntar.

La tercera part, sota la pressió del resultat anterior , comença força bé però l’equip es va trobar amb un rigorós penal en contra. Maria Lazaro aconsegueix aturar el tir però això no evita que el partit s’escapi quan en menys d’un minut els locals van marcar dos gols. Amb aquest resultat el tècnic treu a la desesperada a la portera per posar 5 jugadores a pista en una situació poc afortunada, fent que un rebot entri directament a porteria buida al cap de pocs segons. Tot i els errors comesos, aconseguim pujar al marcador un gol al final de la part.


FITXA TÈCNICA

Jugadores:
J. Moreno, J. Ramirez, L. Enriquez, L. Sanz, M. Lazaro, G. Pardiña, G. Figuerola i M. Parra
 
Puntuació per parts:
 
1: 0-2
2: 1-0
3: 4-1
Back To Top