'Crowdfunding' per als equips femenins del Santos FC | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest dissabte se celebra al Municipal del Guinardó la jornada esportiva i solidària “Dos clubs. Dos barris. Un somni”. Cita esportiva, perquè durant tot el dia (des de les 9h fins les 18h, aproximadament) es disputaran dos tornejos de futbol 7, categoria aleví, amb la participació de vuit equips femenins i setze masculins; i solidària, perquè la jornada servirà per recaptar material esportiu i fons (a través de sortejos) destinats a la reestructuració, el retorn i la promoció dels equips femenins de futbol del Santos FC, club d’Ouagadougou, la capital de Burkina Faso, així com per enfortir la base del conjunt burkinès. La jornada comptarà amb tastos gastronòmics burkinesos i actuacions de grups de música tradicional del país africà.

El Santos FC d’Ouagadougou busca reestructarar-se i recuperar els equips femenins

 

Tot i la distància física (uns 4.500 quilòmetres separen el Guinardó de Kamsonghin, el barri d’Ouagadougou on està arrelat el Santos), la participació a la jornada es facilita i s’escurça gràcies a la tecnologia. El Martinenc i els promotors de la jornada han trobat vies de col·laboració no presencial per fomentar que l’ajuda pugui arribar de moltes maneres, fins i tot sense moure’s de casa. Així, a més de l’esdeveniment creat a Facebook per fomentar l’assistència, s’ha obert una iniciativa de ‘crowdfunding’ a la plataforma Kukumiku per rebre aportacions d’aquells que ho desitgin, sense haver de ser de forma presencial, mitjançant aquesta eina digital de finançament col·lectiu. Els donatius es poden fer en aquest enllaç.

Per a tota la informació sobre la jornada esportiva i solidària que se celebrarà aquest dissabte al Municipal del Guinardó, consulteu aquesta nota de premsa explicativa.

Som Martinenc!

Back To Top