Vols jugar amb nosaltres la temporada 2020/2021? | FC Martinenc
skip to Main Content

La temporada 2019/2020 acabava abruptament a mitjan març, la situació excepcional ha acabat impregnant tot el nostre dia dia però des del Martinenc, sense perdre de vista la calma, la coherència i el fet de seguir els consells per anar reiniciant el nostre dia a dia, ja pensem en el següent curs esportiu. Així, en les properes setmanes iniciarem el procés per a totes aquelles famílies que tinguin interès a que els seus nens i nenes puguin practicar algun esport a la nostra entitat.

El fet que les nostres instal·lacions continuïn tancades aquesta primavera fa que, enguany, no hi hagi proves d’accés a les diverses seccions, per raons òbvies. El procés de captació i selecció individual es farà aquest cop, excepcionalment, a partir de les dades que anem recopilant mitjançant el formulari que haureu d’omplir, i que us expliquem en aquest article.

El Martinenc, amb més de 1.500 esportistes en les diferents seccions, continua buscant nous jugadors i jugadores per a la nova temporada. Per això, a tots els nens i les nenes que vulguin fer esport, gaudir d’unes instal·lacions úniques al Guinardó i practicar el seu esport preferit en un ambient saludable, els animem a venir amb nosaltres.

Diposem d’equips de futbol, bàsquet, hoquei patins, futbol sala des del curs passat i la secció de judo. Comptem amb equips tant masculins com femenins en totes les franges d’edat, que impliquen nens i nenes de 3 a 17 anys.

Per sol·licitar que els vostres fills i filles puguin formar part del FC Martinenc cal incriure’s al formulari corresponent (deixem els enllaços per a cada secció concreta). Des del Club ens posarem en contacte amb vosaltres.

FORMULARI FUTBOL

FORMULARI BÀSQUET

FORMULARI HOQUEI PATINS

FORMULARI FUTBOL SALA

FORMULARI JUDO

Aprofitem, com en tota comunicació aquests mesos, per desitjar que tothom estigui bé, que fem un últim esforç, i per enviar força i molts ànims a totes les famílies que han patit de prop la desaradable situació que estem vivint.

Si teniu ganes de fer esport, passar-ho bé, fer barri i sentir-se part de la família del Martinenc, us hi esperem!

Som esport, som Guinardó… Som Martinenc!


Back To Top