Vols jugar al Martinenc? Apunta't a les proves d'accés | FC Martinenc
skip to Main Content

S’acaba una altra temporada i ja toca començar a pensar en la següent. I per això, per a tots els nens/es que vulguin formar part de qualsevol de les seccions de l’entitat (futbol, bàsquet, hoquei patins i judo) s’obre el període de proves d’accés.

El Martinenc, amb més de 1.200 esportistes en les diferents seccions, segueix buscant nous jugadors de cara a la temporada 2016-2017. Per això, per a tots els nens que vulguin fer esport, gaudir d’unes instal·lacions úniques en el barri del Guinardó i practicar el seu esport preferit en un ambient saludable, els animem a fer les proves d’accés al club.

Cal recordar que la nostra secció de futbol compta amb més de 40 equips en totes les categories, així com en el bàsquet i el hoquei patins, el Martinenc és un dels clubs més grans de la ciutat de Barcelona. A més, comptem amb equips femenins en tots els esports, convertint-nos en una de les entitats líders en la cura de l’esport femení.

Per a tots els nens/es de 3 a 9 anys no es faran proves de nivell com a tal, sinó que tenen accés lliure sempre i quan hi hagi places disponibles. Això sí, les proves serveixen per veure el nivell dels jugadors i per a què les famílies puguin veure com es treballa en el club. Això sí, cal recordar que les places són limitades i que, per tant, en cas de no afanyar-se, poden acabar-se. Pel que fa als majors de 9 anys, cal preguntar disponibilitat.

Per apuntar-se a les citades proves d’accés cal enviar un correu electrònic a l’adreça fcmartinenc@fcmartinenc.cat, especificant en l’assumpte ‘Proves d’accès / Esport escollit / Any de naixement’, i deixant, en el cos del correu, les dades de contacte i el nom i cognoms del jugador.

No t’ho pensis. Si tens ganes de fer esport i passar-t’ho bé, apunta’t al Martinenc.

Som Martinenc!


Back To Top