Una jornada de luxe amb convidats de primer nivell | FC Martinenc
skip to Main Content

Enmarcat en el mes de la #DonaiMartinenc, el FC Martinenc va organitzar la primera de les dues taules rodones que té previstes durant el mes de març. Les futbolistes Elba Vergés (RCD Espanyol) i Laura Ràfols (FC Barcelona), l’àrbitre Ainara Acevedo i la medallista olímpica de natació sincronitzada Clara Basiana van explicar les seves trajectòries i experiències a més d’un centenar de nenes i nens del club.

El Mas Guinardó es va quedar petit per descobrir de primera mà les impressions d’aquestes esportistes d’alt nivell. Més d’un centenar de nenes i nens va poder preguntar i escoltar les opinions de les protagonistes en una taula rodona titulada “Dona i Esport”.

La portera i capitana del FC Barcelona, Laura Ràfols, i la defensa del RCD Espanyol, Elba Vergés, van poder transmetre les dificultats i alegries de poder complir el somni de jugar a Primera Divisió, i van posar de manifest les desigualtats que es viuen  a l’esport femení.

L’àrbitre Ainara Acevedo, que milita a la Primera Catalana, també va relatar la seva experiència en un món on les dones encara lluiten per fer-se un camí.

Finalment la nedadora de natació sincronitzada va poder explicar al públic el sacrifici que implica un esport tan exigent com la natació sincronitzada. Totes elles van haver de contestar les preguntes del públic assistent, on hi havia esportistes de les quatre seccions del club (futbol, hoquei, bàsquet i judo) i una delegació de la noies que practiquen natació sincronitzada.

El FC Martinenc té portes obertes  per a totes les noies que volguin conèixer l’entitat i les quatre seccions del club durant aquest mes de març.

Som Martinenc


Back To Top