Un estiu més amb les Tardes Esportives de Tecnificació | FC Martinenc
skip to Main Content

Les coses que funcionen, per què canviar-les? El Martinenc tornarà a repetir un estiu més la fórmula que tant èxit li ha donat els anys anteriors i programarà pel proper mes de juliol una nova edició de les Tardes Esportives al Guinardó. Enguany, les Tardes Esportives de Tecnificació tindran lloc entre el 27 de juny al 29 de juliol i estaran dirigides pels nens i nenes de 4 a 16 anys.

Futbol, bàsquet i hoquei patins, i aquest any amb la novetat del hip-hop, seran les activitats dirigides als mes petits, i a més amb un preu totalment anticrisi; només 59 euros per a tots els jugadors/es del Martinenc, socis del CEM Guinardó o tots aquells que també estiguin inscrits al Campus Olimpia, i 69 euros per a tota la resta.

Les Tardes Esportives de Tecnificació, que són un complement del Campus Olimpia que també organitza el Martinenc durant el matí, té com a objectiu donar als nens del barri una opció d’oci més en aquestes setmanes sense activitats lectives ni esportives. Perquè per molt estiu que sigui, fer esport i estar amb els amics sempre és important.

Podeu apuntar-vos a partir d’avui a les Oficines del Club.

Totes les tardes d’estiu el millor esport amb amics al FC Martinenc!
Apunta’t a les Tardes Esportives de Tecnificació!

taula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top