Un any més torna la campanya #DonaiMartinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Coincidint amb el 8 de març, el Dia de la Dona Treballadora, enguany més reivindicatiu que mai, des del FC Martinenc també volem posar el nostre gra de sorra en aquesta lluita des de la nostra vessant: el món de l’esport. Per això, per tercer any consecutiu, aquest mes de març el dedicarem a les noies i les dones amb la campanya #DonaiMartinenc.

Així doncs, entre altres iniciatives, des d’avui i fins al 30 de març obrim les portes a qualsevol noia menor de 16 anys a que vingui a provar, de forma gratuïta i sense cap tipus de compromís, en qualsevol dels nostres equips de futbol, bàsquet, hoquei i judo. Per això només demanem que s’incriguin prèviament a l’Oficina d’Atenció al Públic o via correu electrònic a oficina@fcmartinenc.cat.

Iniciarem també un concurs a la xarxa social ‘Instagram’ i al Casal d’Entitats Mas Guinardó acollirà, al llarg de tot el mes, una exposició sobre el Martinenc i l’esport femení.

Per últim, i com a punt àlgid, el dimarts 13 (de 19 a 21h al Mas Guinardó) tindrà lloc una taula rodona per parlar de l’estat i el paper de la dona en el món de l’esport. ‘Dona i esport, reptes i fets’ comptarà amb la presència d’esportistes d’elit que ens explicaran la seva experiència en una conferència oberta a tothom.

Som Martinenc!


Back To Top