Un altre curs amb números positius pel futbol base | FC Martinenc
skip to Main Content

Tancada una nova temporada toca fer repàs. I un any més les notes no poden ser més positives, amb fins a quatre ascensos de categoria. Amb 44 equips de base, 6 dels quals femenins, el Martinenc ja fa anys que està consolidat com un dels grans clubs de futbol de formació de la ciutat. I els resultats, a sobre, estan acompanyant en aquests últims cursos.

Tot i no acabar com a campió de lliga, la gran notícia d’enguany és que el Juvenil A jugarà el curs que ve a Preferent, una categoria ja força competitiva. Si l’objectiu és que arribin jugadors de la casa al primer equip, el Juvenil A ha d’estar com a mínim a Preferent, un fet que s’ha aconseguit després de dos ascensos en tres anys. Tot i el descens del filial, l’ascens del principal equip del futbol base és una notícia excel·lent. Així, els tres equips A de futbol 11 (Juvenil A, Cadet A i Infantil A) jugaran a Preferent l’any que ve.

A banda del Juvenil A, els equips que també han aconseguit l’ascens enguany són l’Infantil D, l’Aleví B i el Benjamí B; el Cadet C, en canvi, es va quedar a les portes de completar un ascens per a cada franja d’edat. D’aquesta manera, la temporada que ve tindrem tres infantils competint a Primera Divisió.

L’altra cara de la moneda és el Benjamí A, que no va poder mantenir la categoria en el primer any de l’equip a Preferent –en futbol 7, la divisió més alta–. Després d’una segona volta espectacular, l’equip va pagar car un inici de curs dubitatiu i no va poder evitar el descens. Com a compensació, el Benjamí B va aconseguir l’ascens de Segona a Primera Divisió, una categoria en què competiran l’any que ve tant l’A i el B. En alevins, la situació és la mateixa, amb un Aleví A que aspira a donar el salt a Preferent després d’any de quedar-se molt a prop.

Som Martinenc!

 

Back To Top