Últimes places al futbol formatiu | FC Martinenc
skip to Main Content

Ha acabat l’estiu i els entrenaments ja han començat, però encara hi ha alguns equips amb places disponibles per aquells que s’hi vulguin apuntar d’última hora. Sobretot entre els més petits del futbol (Escola, prebenjamins i benjamins), les noies, així com també en les altres tres seccions de l’entitat (bàsquet, hoquei i judo).

Després del període de proves del passat mes de juny, l’Escola (nens nascuts entre el 2011 i el 2013), i els equips prebenjamins (2009 i 2010) i benjamins (2007 i 2008) obren de nou la possibilitat de venir a provar i veure com es treballa i com funciona la nostra entitat. Per a tots aquells interessats, les proves són totalment gratuïtes i sense compromís i només cal passar abans per les Oficines del Club o enviar un correu a fcmartinenc@fcmartinenc.cat.

El període de proves també queda obert en els equips femenins per a noies nascudes entre el 2001 i el 2008. Des de ja fa unes quantes temporades, el Martinenc s’ha destacat com un dels club amb una major aposta pel futbol femení, i de cara a començar la nova temporada, el club busca acabar de completar els sis equips formatius amb els quals compta l’entitat.

I per últim, també tenim places en les altres seccions del club (bàsquet, hoquei i judo) per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2013.

Som Martinenc!

 

 


Back To Top