INNOCENTADA: Trobat sa i estalvi el “runner” desaparegut al Cros 3Turons – La Diablada | FC Martinenc
skip to Main Content

Un mes i mig després de celebrar el Cros 3Turons-La Diablada, el FC Martinenc ha pogut trobar sa i estalvi el participant que s’havia perdut en aquesta popular cursa que organitza el club del Guinardó. El corredor ja ha preguntat per la propera edició del Cros, on espera aturar el crono en un temps inferior ja que aquest any “no he pogut batre el meu rècord”.

El passat dia 13 de novembre el Martinenc va poder organitzar amb èxit el Cros 3Turons – La Diablada, però fins avui dia 28 de desembre no ha pogut tancar al 100% aquest capítol. Per fi ha aparegut l’últim dels 555 corredors inscrits a la cursa, que s’havia perdut entre el  Turó de la Creueta del Coll i el Turó de la Rovira.

El corredor va sortir voluntàriament del recorregut per culpa d’una indisposició, es va endinsar al bosc a la recerca d’intimitat i l’organització li va perdre la pista… Desorientat, el runner ha estat buscant l’arribada fins avui, després que molts voluntaris de l’organització hagin estat aquestes darreres setmanes preguntant per ell a veïns i veïnes de la zona.

Ignasi Delamarca Abatir, resident a Esplugues de Francolí, és el protagonista d’aquesta història que finalment ha acabat com una anècdota. L’home, que encara esperava l’avituallament de la zona de meta, ha detallat que ha sobreviscut tot aquest temps gràcies a l’ajuda dels veïns.

“Quan em vaig inscriure no pensava que seria un cros tan dur… però ja tinc ganes de poder viure’l de nou l’any vinent. Arribaré més preparat i estic segur que milloraré el meu temps” ha declarat a l’organització, després de ser atès pel SEM.

El corredor presentava bona salut i l’únic indicatiu que mostrava el seu captiveri era una barba “hispter” que s’afegeix al seu perfil de “runner”.

L’organització està estudiant la possibilitat d’esponsoritzar l’Ignasi pel 2017, fins i tot amb dues llebres perquè facin tot el recorregut amb ell.  Diverses marques de GPS també s’han interessat com a possibles patrocinadors.

L’Ignasi descansa ja a casa, i es prepara per nous reptes esportius de futur, però sempre amb un objectiu clar: el  Cros 3Turons-La Diablada 2017.

Som Martinenc


Back To Top