Tots els equips del Club tornen a competir | FC Martinenc
skip to Main Content

Des d’aquest cap de setmana tots els equips del Futbol Club Martinenc retornen a la competició oficial.

Les últimes mesures anunciades per part de la Generalitat de Catalunya, que ha incorporat al Procicat des d’aquest dilluns, 15 de març, permetien el retorn de les activitats esportives que implicaven els i les esportistes menors de 16 anys. Així, tots els equips de la base del Martinenc tornaran a competir els propers dies: algunes de les competicions en què participen ja es reactiven (o s’inicien) aquest cap de setmana, 20 i 21 de març, i d’altres començaran el 27 i 28 del mateix mes.

Fins ara només nou equips del Club estaven competint: tres de futbol (els primers equips, masculí i femení, i el Juvenil masculí) i cinc d’hoquei patins (els dos Sèniors masculins i tres equips de base), tots ells participants en competicions per lluitar per l’accés a lligues estatals; i un equip de bàsquet, el Sènior masculí, que participa a la Lliga EBA, competició d’àmbit estatal i que no ha patit cap reestricció més enllà d’una reestructació inicial, i que ve disputant-se des de finals de 2020. De fet, el Sènior masculí de bàsquet és l’únic equip del Club que participa en una competició estatal.

De nou a tots. Al camp, al Pavelló i arreu de Catalunya, on competirem com a visitants, el Martinenc torna als partits oficials. Un retorn que vindrà acompanyat del retorn del públic al camp i al Pavelló, seguint tot un seguit de mesures de control orientades a la prevenció sanitària. En els propers dies donarem més detalls d’aquesta tornada del públic al Guinardó.

Que torni la competició, mantinguem el sentit comú i lluïm, amb orgull, els colors del Martinenc. Molta sort i molts encerts als i les nostres esportistes!

#SomMartinenc


Back To Top