Tot a punt per al primer torneig de FIFA del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

A falta de futbol al municipal del Guinardó, futbol des del sofà de casa. I és que al Martinenc sempre hem estat més partidaris de jugar amb els peus que no pas amb el comandament de la consola… però son dies excepcionals i, ara, el més important és estar junts i fer coses plegats utilitzant les noves tecnologies per seguir socialitzant amb els companys encara que tancats a casa.

Per això, aprofitant la moda dels e-sports, des del club s’ha decidit organitzar un torneig de FIFA 20 entre els diferents equips de l’entitat i la iniciativa ha estat un èxit total. En total, hi ha més d’una cinquantena d’equips representats en el torneig que s’iniciarà a partir avui dissabte a la tarda.

Abans, al llarg d’aquests darrers dies, internament els diferents equips de les tres principals seccions de l’entitat –futbol, bàsquet i hoquei– han hagut de decidir el seu millor representant en una competició que ha de servir, encara que sigui des de la distància, per mantenir l’activitat del club.

Dominaran els equips de futbol en el seu terreny? O els de bàsquet i hoquei donaran la sorpresa en el futbol virtual? La solució, al llarg de la setmana que ve.

#SomMartinenc

Back To Top