Tornen les tecnificacions esportives de Nadal al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’un any d’aturada per les restriccions derivades de la pandèmia, aquest 2021 tornen les sessions de tecnificació que el Club celebra a mode de Campus nadalenc, un “germà petit” del que se celebra a l’estiu.

La  tecnificació implicarà quatre seccions esportives del Club: futbol, futbol sala, bàsquet i hoquei patins. A més, novetat d’enguany, afegirem un grup poliesportiuobert a qui s’hi vulgui apuntar i pensat principalment per als nens i nenes que estan fent activitats extraescolars amb el Club a les seves escoles.

La tecnificació està dirigida a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Es proposen un seguit de fórmules per adaptar les agendes de les famílies que desitgin apuntar els seus fills i les seves filles a les sessions. Les expliquem!

Hi haurà dos torns d’activitats, que implicaran les dues setmanes de vacances escolars:

  • 1r torn: setmana del 27 al 31 de desembre (cinc dies)
  • 2n torn: setmana del 3 al 5 de gener (tres dies)

La inscripció es pot fer en un dels dos torns o en ambdós.

Inscripcions
El torn d’inscripcions s’obre aquest mateix divendres, 26 de novembre, i es tancaran el dimecres 22 de desembre. Es faran de manera telemàtica, online, en l’enllaç que facilitem aquí mateix.

INSCRIPCIONS!

A l’hora de fer la inscripció, us facilitem aquest manual d’inscripció a les tecnificacions per si us pot aclarir algun dubte.

Horari i tarifes
L’horari de les sessions de tecnificació és de les 9h a les 14h (sense servei de menjador), amb l’opció de poder portar els nens i nenes a les 8h, ja que s’ofereix una hora d’acollida (de 8h a 9h).

Primer torn (27-31/12) – 5 dies Segon torn (3-5/1) – 3 dies
Esportistes del Club o d’extraescolars del Club 95€ 45€
No esportistes del Club o de les extraescolars del Club 115€ 60€
Acollida (de 8h a 9h) 4€ / dia

Sobre les activitats
Cada tecnificació serà dirigida i tutelada per entrenadors i entrenadores del Club, amb experiència per tant en aquella secció concreta i en l’entorn del FC Martinenc. Cada secció esportiva farà tecnificació del seu esport durant l’horari d’activitat.

Hi haurà, a més, un espai per esmorzar, algun espai per a realitzar altres esports o jocs -sempre prioritzant la tecnificació de l’esport escollit- i l’últim dia de cada torn es faran activitats aquàtiques a la piscina del CEM Guinardó, la piscina interior. En l’opció multiesport, els nens i nenes practicaran diferents esports dels que es fan al Club i d’altres com pot ser beisbol, atletisme, jocs tradicionals i populars… amb estona de piscina interior cada dia.

Totes les entrades i les sortides els dies de tecnificació es faran pel Pavelló, per la porta d’accés del costat de l’Oficina d’Atenció del Club.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Oficina d’Atenció al Públic o a la recepció del CEM Guinardó.

Aquest Nadal, tecnificacions esportives al Martinenc!

#SomMartinenc


Back To Top