Tornem als entrenaments | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest dilluns, 23 de novembre, després d’entrar en vigor el primer tram del pla de desescalada, es reprendran els entrenaments als camps de futbol i al Pavelló del FC Martinenc i el Centre Esportiu Municipal Guinardó.

Així, avui es reactiva l’activitat de les seccions esportives. Els coordinadors i les coordinadores ja tenen tota la informació per a aquesta represa.

Les competicions d’àmbit català, que afecten tots els equips del Club excepte el Sènior masculí de bàsquet (que competeix a la Lliga EBA, d’pambit estatal), es mantenen aturades fins al gener, si bé els entrenaments ja són un primer pas per a un retorn que s’ha de fer amb responsabilitat i sentit comú.

Cal recordar, a més, que de moment queda restringida l’assistència de públic i acompanyants a les instal·lacions del Club.

Ben tornats i ben tornades, que retorni l’activitat al camp, a la pista, al gimnàs. Pas a pas cap al retorn al nostre dia a dia. Moltes gràcies a tothom per la comprensió i les complicitats en aquests temps estranys.

#SomMartinenc


Back To Top