Tanquem la campanya #DonaiMartinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’un mes intens ple d’activitats, conferències i concursos relacionats amb la dona i el món de l’esport, posem fi a la campanya #DonaiMartinenc anunciant la guanyadora del nostre concurs d’Instagram: Mireia López Dolz, gràcies als 297 ‘likes’ de la fotografia que encapçala aquesta noticia.

Amb més de 60 publicacions des de que vam donar-hi el tret de sortida, el concurs a la xarxa social Instagram ha estat el colofó ideal a una campanya que ha estat tot un èxit. Ara fa gairebé un mes, us vam demanar que pengéssiu fotografies a Instagram relacionades amb el món de la dona i l’esport i la resposta ha estat increïble. La Mireia López Dolz, jugador del Femení Infantil-Aleví de futbol, n’ha estat la guanyadora, però volem agrair també la participació de tota la resta.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el Martinenc va posar en marxa una campanya que tenia com a objectiu fomentar i debatre sobre el paper de la dona al món de l’esport en la nostra societat. El club, que des de ja fa anys s’ha erigit com un ferm defensor de l’esport femení, ha volgut engegar aquesta campanya, que avui tanquem, perquè creu fermament en l’esport com a eina per fomentar la igualtat.

Per acabar, voldríem anunciar que, a banda del premi per la guanyadora –un esmorzar al Bar Can Cívic per a dues persones–, també volem tenir un petit detall per a la resta de participants. Per això, totes els concursants rebran dues invitacions pel Centre Esportiu Municipal o la piscina d’estiu. Podreu recollir les vostres invitacions a les oficines del Club.

Som Martinenc!

Back To Top