Tanquem una etapa de col·laboració enriquidora | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’haver passat els deguts processos d’adequació dels espais per al seu ús habitual, aquesta setmana queda tancada definitivament l’etapa de cooperació, nascuda en un context d’emergència sanitària, que ha unit durant més de tres mesos el Futbol Club Martinenc, l’Ajuntament de Barcelona, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i els Bombers de Barcelona, amb la complicitat del Servei Català de la Salut.

Les circumstàncies no han estat, òbviament, les ideals, però el resultat final demostra un dels valors que des del Club sempre hem promogut: que sumant esforços som més eficients, que la posada en comú d’idees, recursos i complicitats ajuda a resoldre problemes fins i tot en etapes tan difícils com la que hem viscut, i en la qual ens hem de mantenir alerta.

I més enllà dels esforços sumats per entitats i institucions, cal fer un agraïment especial, profundament sincer, a tots els doctors, doctores, infermeres i infermers, auxiliars, personal de cuina, personal de neteja, treballadors de l’Ajuntament, empreses de subministrament, treballadors del Club, personal de bombers, agents de la Guàrdia Urbana, el total de voluntaris i voluntàries… tots aquells que, amb la seva aportació individual han contribuït a complir amb un servei tan essencial com el que ha acollit durant aquest temps el Pavelló Salut Guinardó-FC Martinenc.

I, al costat dels i les professionals, agraïment també per a les empreses que han fet donacions de material, per als veïns i veïnes que han aportat menjar, material i obsequis de manera altruista, i tots els jugadors i jugadores del Club que van participar en la campanya ‘Decorem el Pavelló’, ja que els seus dibuixos han decorat les parets del Pavelló en un moment en què demanaven color i missatges d’ànim.

Acaba una col·laboració molt enriquidora

Amb aquest missatge de tancament aprofitem per agrair novament tota la feina feta per un objectiu comú, de servei a les persones en moments traumàtics per a moltes famílies. Hem patit, hi hem dedicat moltes hores, però el fruit del treball en comú ha contribuït a poder tancar una etapa que mai hauríem volgut obrir.

I no cal oblidar, perquè no ho farem pas, ens ha tocat molt de prop, tot el patiment que la pandèmia ha suposat per a moltes persones i el seus entorns. Des d’aquí, un sentit record per a tots ells i molta força a les seves famílies.

Mirem endavant, no volem tornar a passar per una situació així.

Gràcies, Ajuntament de Barcelona!
Gràcies, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau!
Gràcies, Bombers de Barcelona!
Gràcies, gràcies a tothom qui ho ha fet possible!
#SomMartinenc


Back To Top