Renovacions per al nou curs esportiu | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquests dies estem tancant un curs esportiu excepcional per motius evidents. Alguns equips i seccions ja han acabat les seves competicions i d’altres tancaran la temporada durant els propers dies i setmanes. Un any que ens ha exigit a tots, i que gràcies a l’esforç comú, a les complicitats i a les comprensions constants, hem aconseguit completar amb una única interrupció obligada per la situació sanitària general. Les competicions van posant el punt final i des del Club ja pensem en el futur.

Així, a partir d’aquest dilluns, 14 de juny, el Futbol Club Martinenc, a través dels coordinadors i coordinadores concrets de cada secció, anirà contactant amb els i les seves esportistes, i les famílies, per obrir el procés de renovació de cara al curs vinent. El tràmit serà completament online i donarem els detalls de com fer-lo en la comunicació que farem els propers dies.

Acaba un curs més que exigent, en què hem combinat els entrenaments, els partits, amb situacions que han anat més enllà del pla esportiu. Així, vam suspendre els Campus de Nadal i Setmana Santa per poder allargar l’opció d’entrenar-se, i el curs esportiu també s’ha prolongat un mes més.

Tanquem aquest curs esperant que el proper sigui més similar a la normalitat que vivíem abans de la pandèmia, i agraïnt-vos, de nou, el suport i la comprensió. Entre tots i totes,

#SomMartinenc


Back To Top